Στις 7 του μηνός Αύγουστου, είχα ραντεβού με τον αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο για ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει το παιδί μου που σπουδάζει και εργάζεται στην Αγγλία.

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ως όραμα ολόκληρο το κεφάλι κάποιου αγίου,να μου κουνά το κεφάλι του,τα μάτια του και να μου λέει με χαμόγελο," ο δεσπότης άκουσε την προσευχή του δεσπότη και μου μίλησε για εσένα". Εγώ δεν έβαλα στο μυαλό μου καθόλου ποιος ήταν ο Άγιος . Το πρωί που πήγα στην εκκλησία της παναγίας της ευαγγελίστριας (περιοχή Λατζιμά) Ρεθύμνης.,(που εδώ μερικά χρόνια πρωί-πρωί και απόγευμα πηγαίνω, περίπου 1 ώρα απόσταση από το σπίτι μου,με τα πόδια στην λειτουργία), βλέπω το εικόνισμα της χάρης του στο προσκυνητάρι, ήταν η γιορτή του Αγίου Μύρωνα και βλέπω το ίδιο πρόσωπο με αυτό του οράματος μου. Με μεγάλη συγκίνηση τον παρακάλεσα για το ίδιο πρόβλημα του γιου μου (Κωνσταντίνου)και με μεγάλη ευλάβεια ,ήρθα απόψε να τον παρακαλέσω να έλθει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα κοντά μας γιατί μια υπερφυσική δύναμη δεν τον αφήνει να φύγει από εκεί και όλη η οικογένεια μου, είναι στενοχωρημένη και με μεγάλη απόγνωση ,παρακαλούμε τον Κύριο μας Ιησού, την Παναγία και όλους τους Αγίους και τον Άγιο Μύρωνα μας ,να κάνει το θαύμα του...

Με την δέηση σας πατήρ Νικόλαε να θαυματουργήσει ο Άγιος μας και το παιδί μας (Κωνσταντίνος) και σας γράφω ότι αυτήν την ημέρα γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος.

Η χάρις του αγίου να σας ευλογεί πάτερ

Ευχαριστούμε για όλα