Ο ιερός ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης βρίσκεται στην περιοχή «Σκαφές» του Αγίου Μύρωνος στην άκρη του δρόμου προς τα Σταυράκια. Χτίσθηκε από τον Νικόλαο Βαμβουκάκη εκ του Κρουσώνος.

Στην αρχή ήταν αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο όμως τότε ο εφημέριος Αγίου Μύρωνος π.Στυλιανός Ροδαμνάκης ήρθε σε συμφωνία με τον μακαριστό κτήτορα και επειδή το οικόπεδο που κτίστηκε ο ιερός ναός είχε παραχωρηθεί από τον Κωνσταντίνο Μαρκετάκη και ήδη υπάρχουν στην ενορία 3 ναοί αφιερωμένοι στον Άγιο Γεώργιο ο ναός να μετονομαστεί στους Αγίους Κωνσταντίνου και Ελένη έτσι λειτούργησε ο ναός.

Το έτος 2000 ιερατεύοντος του π.Νικόλαου Κριτσωτάκη ζητήθηκε από τα παιδιά και του κτήτορα αλλά και του δωρητή να τον εγκαινιάσουν όμως νομίζοντας ότι με τον νέο ιερέα θα εγκαινιαζόταν ο ιερός ναός στο όνομα του Αγίου Γεωργίου προσπάθησαν να το επιβάλουν κατόπιν συνεννοήσεως και με απόφαση του εκκλησιαστικού τότε συμβουλίου ο ναός να εγκαινιαστεί μόνο στο όνομα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το αποδέχτηκαν και στις 21 Απριλίου 2000 ο ναός εγκαινιάστηκε από τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Κνωσσού κ. Μακάριο (νυν μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας) ιερατεύοντος π. Νικολάου Κριτσωτάκη και επίτροπων Μιλτιάδη Χαιρέτη, Νικολάου Λαμπράκη ,Ιωάννου Μαρκετάκη και Γεωργίου Χαιρέτη. Ο ιερός ναός εορτάζει πανηγυρικά την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης την 21ην Μαΐου κάθε χρόνο.

Ο εφημέριος

Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κριτσωτάκης