ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ Κ.Κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ ΜΟΙΡΩΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 15-17/11/2013 ΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΕΟΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΠΑΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΤΑ Ι. ΛΕΙΨΑΝΑ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΚΑΠΑΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚ/ΚΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ,

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/11/2013 ΣΤΙΣ 4μμ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΑ Π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΚ/ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ  ΤΑ Ι. ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ.

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Η Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΑ  ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΙΣ 5μμ ΟΠΟΥ ΠΛΗΘΟΣ ΙΕΡΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ι.ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΩ Ο Ι. ΝΑΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ  10.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16/11/2013 ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟΝ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΟΔΕΙΓΗΤΡΙΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΝΑΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΟΣ  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 4,30 ΕΨΑΛΗ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ι.ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩ'Ι'  ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΙΕΡΑΤΙΚΟΝ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟΣΥΓΚΕΛΟ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 4,30 ΕΨΑΛΗ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Ι.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.

ΣΤΙΣ 8μμ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Ι.ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΠΑΡΙΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΑ,ΕΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΠΟΜΠΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚ/ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ.

ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ Ι.ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΟΥ  ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΥΧΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ Π.ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ.

ΟΠΟΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΚΑΠΑΡΙΑΝΩΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΜΕΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ. 

ΕΝΩ ΠΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΘΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.